Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului RCL.ro

Acesta este site-ul oficial RCL Consulting SRL.

Drepturile de autor asupra continutului apartin RCL Consulting SRL. Informatia oferita īn acest site nu este īn mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata. Scopul nostru este de a mentine informatiile din acest site actualizate si cāt mai corecte. Īn cazul īn care ne sunt semnalate erori, vom face tot posibilul sa le corectam īn cel mai scurt timp.

Datele si informatiile sunt prezentate īn site-ul RCL Consulting SRL numai īn scopuri informative. RCL Consulting SRL īsi rezerva dreptul de a modifica atāt continutul, cāt si structura site-ului īn orice moment si fara preaviz.

Orice īncercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal - RCL Consulting SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al RCL Consulting SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca RCL Consulting SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Acest site poate contine legaturi web spre alte site-uri asupra continutului carora RCL Consulting SRL nu detine nici un control si pentru care nu īsi asuma nici o responsabilitate.

Un document disponibil pe site nu reproduce īn mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele si actele normative publicate pe hārtie de catre organele abilitate sunt considerate autentice.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate īn cadrul site-ului pe propria raspundere, iar īn cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere.

Administratorul nu īsi asuma nici o raspundere īn cazul īn care anumite informatii sunt furnizate cu īntārziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu īsi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita īntārzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.

Administratorul nu īsi asuma nici o responsabilitate īn cazul īn care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrānge si asupra obligatiei RCL Consulting SRL de a respecta legislatia īn vigoare si nu poate exclude obligatiile RCL Consulting SRL impuse de lege.

RCL Consulting SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat.

Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea utilizatorului si/sau posibilitatea de a īl/o contacta. Natura informatiilor solicitate se refera īn special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail. ) RCL Consulting SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii. Unele informatii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (īn conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, utilizatorii consimt īn mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

RCL Consulting SRL nu va vinde, nu va īnchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

RCL Consulting SRL poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.

Va multumim pentru ca utilizati acest site.

© 2009 RCL Consulting SRL


Acasa | Contact | Termeni si conditii | Webmaster
Toate drepturile rezervate RCL Consulting